Haagse Schaakbond

Home
Clubs
Agenda
Contact
Senioren
HSB
Competitie
Wedstrijden
Jeugd
Algemeen
Wedstrijden
Grand Prix
Inschrijven GP
NK12
Schaakles
PK HSB 2019
Algemeen
Groep A
Groep B
Deelnemers
Reglement
Kampioenen
Druiventoernooi
Algemeen
Nieuws
71e Druivenschaaktoernooi
Geschreven door Thierry Bieger   
18-08-2019
Aan het eind van deze maand is het tijd voor het jaarlijkse Druivenschaaktoernooi. Na een succesvolle jubileumeditie is er dit jaar weer een normaal Druivenschaaktoernooi.

 

Traditiegetrouw wordt met het Druivenschaaktoernooi het nieuwe schaakseizoen ingeluid. Naast veel clubschakers verwelkomen wij jaarlijks ook een groot aantal thuisschakers van alle niveaus. Er wordt gespeeld op vrijdag 30 augustus, maandag 2 september en vrijdag 6 september in gebouw "De Kiem", Koningin Julianaweg 91 te s-Gravenzande.

De inschrijving voor dit toernooi is geopend. Inschrijven kan via de website of door een mail te sturen naar sgb@kabelfoon.nl of telefonisch contact op te nemen met Sandra van den Berg, tel 06-42869855.

Het toernooi bestaat uit een jeugdtoernooi en een seniorentoernooi dat open staat voor iedereen, clubschaker of thuisschaker.

De senioren beginnen om 19.30 uur, de jeugdspelers om 19.00 uur. De kosten voor dit toernooi bedragen slechts 5,-- voor jeugdspelers en 10,00 voor senioren. Naast drie gezellige avonden krijgt iedere deelnemer Westlandse druiven en de helft van de deelnemers wint een fraaie prijs.

Artikel aangelegd op: 17-07-2019
 
© 2019 Haagse Schaakbond
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.