Haagse Schaakbond

Home
Clubs
Agenda
Contact
Senioren
HSB
Competitie
Wedstrijden
Online
Jeugd
Algemeen
Wedstrijden
Grand Prix
NK12
Schaakles
Rapidcyclus
Algemeen
Pomar - 7 dec.
HSV - 22 februari
HO - 14 maart
DD - 2 mei
SHTV - 13 juni
Archief
PK Veteranen
Algemeen
Deelnemers
Uitslagen en stand
Reglement
OPK 2020
Algemeen
Uitslagen
Deelnemers
Reglement
Nieuws
Open Zomer(snelschaak)competitie Pomar 16 juli van start
Geschreven door Han Nicolaas   
Schaakvereniging Pomar organiseert op de dinsdagen 16 juli, 23 juli, 30 juli, 6 augustus en 13 augustus een open zomercompetitie waaraan ook niet-leden kunnen deelnemen.

Afhankelijk van het aantal deelnemers op een avond wordt er in één grote groep geschaakt volgens Zwitsers systeem of worden er groepen gemaakt op rating waarbij ‘iedereen tegen iedereen’ speelt.

Het speeltempo bedraagt 5 minuten per persoon per partij + 3 seconden erbij per zet vanaf het begin van de partij. Van tevoren aanmelden is niet nodig. Als u rond 19.45 uur aanwezig bent in het clublokaal van Pomar in het gebouw van de Gordon Scoutinggroep aan de Bosgang 2 te Rijswijk kunt u meedoen. Aanvang van de wedstrijden is om 20.00 uur.

Aan het eind van de competitie worden alle behaalde punten bij elkaar geteld en een ranglijst opgemaakt. Voor de bepaling van het eindklassement na vijf avonden is het percentage dat men heeft gescoord bepalend. Er zijn diverse prijzen in natura te winnen, alsmede enkele ratingprijzen. Het exacte aantal prijzen zal uiterlijk een week vóór het einde van de competitie bekend worden gemaakt. Om mee te dingen naar een van de prijzen dient men minimaal 3 van de 5 avonden deel te nemen: dit om te voorkomen dat iemand die na één of twee avonden een zeer hoge score heeft behaald al vrijwel zeker is van een prijs.

Voor deze vijf weken gezelligheid én om zoveel mogelijk prijzen beschikbaar te kunnen stellen, wordt een kleine bijdrage van 3 Euro gevraagd.

In het kort:

Wat: Open Zomer(snelschaak)competitie Pomar

Waar: SV Pomar, Gebouw Scouting Gordon, Bosgang 2, Rijswijk

Wanneer: de dinsdagen 16 juli t/m 13 augustus

Speeltempo: 5 minuten per persoon per partij + 3 seconden erbij per zet vanaf het begin

Kosten: 3 Euro voor 5 avonden (te betalen bij de eerste keer dat men deelneemt)

Prijzen: in natura
Artikel aangelegd op: 21-06-2019
 
© 2020 Haagse Schaakbond
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.