Haagse Schaakbond

Home
Clubs
Agenda
Contact
Senioren
HSB
Competitie
Wedstrijden
Jeugd
Algemeen
Wedstrijden
Grand Prix
Inschrijven GP
NK12
Schaakles
Rapidcyclus
Algemeen
HSV - 16 februari
HO - 23 maart
DD - 4 mei
SHTV - 15 juni
Archief
PK Veteranen
Algemeen
Deelnemers
Uitslagen en stand
Reglement
OPK 2019
Algemeen
Uitslagen
Deelnemers
Reglement
Nieuws
Open Zomer(snelschaak)competitie op dinsdagavond bij Pomar
Geschreven door Han Nicolaas   
01-07-2018
Schaakvereniging Pomar organiseert op de dinsdagen 10 juli, 17 juli, 24 juli, 31 juli en 7 augustus een open zomercompetitie waaraan ook niet-leden kunnen deelnemen.

Afhankelijk van het aantal deelnemers op een avond wordt er in één grote groep geschaakt volgens Zwitsers systeem of worden er groepen gemaakt op rating waarbij ‘iedereen tegen iedereen’ speelt.

Het speeltempo bedraagt 5 minuten per persoon per partij + 3 seconden erbij per zet vanaf het begin van de partij. Van tevoren aanmelden is niet nodig. Als u rond 19.45 uur aanwezig bent in het clublokaal van Pomar in het gebouw van de Gordon Scoutinggroep aan de Bosgang 2 te Rijswijk kunt u meedoen. Aanvang van de wedstrijden is om 20.00 uur.

Aan het eind van de competitie worden alle behaalde punten bij elkaar geteld en een ranglijst opgemaakt. Voor de bepaling van het eindklassement na vijf avonden is het percentage dat men heeft gescoord bepalend. Er zijn diverse prijzen in natura te winnen, alsmede enkele ratingprijzen. Het exacte aantal prijzen zal uiterlijk een week vóór het einde van de competitie bekend worden gemaakt. Om mee te dingen naar een van de prijzen dient men minimaal 3 van de 5 avonden deel te nemen: dit om te voorkomen dat iemand die na één of twee avonden een zeer hoge score heeft behaald al vrijwel zeker is van een prijs.

Voor deze vijf weken gezelligheid én om zoveel mogelijk prijzen beschikbaar te kunnen stellen, wordt een kleine bijdrage van 3 Euro gevraagd.

In het kort:

Wat: Open Zomer(snelschaak)competitie Pomar

Waar: SV Pomar, Gebouw Scouting Gordon, Bosgang 2, Rijswijk

Wanneer: de dinsdagen 10 juli t/m 7 augustus

Speeltempo: 5 minuten per persoon per partij + 3 seconden erbij per zet vanaf het begin

Kosten: 3 Euro voor 5 avonden (te betalen bij de eerste keer dat men deelneemt)

Prijzen: in natura

Let op: de Open Zomercompetitie begint dus een week later dan eerder op de website van Pomar was vermeld en mondeling gecommuniceerd!
Artikel aangelegd op: 01-07-2018
 
© 2019 Haagse Schaakbond
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.