Haagse Schaakbond

Home
Clubs
Agenda
Contact
Senioren
HSB
Competitie
Wedstrijden
PK HSB 2018
Algemeen
Groep A
Groep B
Deelnemers
Reglement
Kampioenen
Jeugd
Algemeen
Wedstrijden
Grand Prix
Inschrijven GP
NK12
Schaakles
Nieuws (jeugd)
Demonstratie Chessity 3 februari a.s. in Naaldwijk
Geschreven door Ard Dekker   
01-01-2017
 Op vrijdagavond 3 februari a.s. (19.30-22.00 uur) wordt in Naaldwijk (Lohuis Lighting & Energy aan de Grote Woerdlaan 36d) een demonstratie gegeven van het succesvolle schaaktrainingsprogramma Chessity. 

Naast het Westland wordt in de HSB-regio alleen nog in Zoetermeer (Stella Nova) met Chessity schaakles gegeven op basisscholen. Sinds de geslaagde Chessity-bijeenkomst in Amersfoort op 13 november jl., met zo’n 100 schaaktrainers, neemt de belangstelling voor Chessity toe. De HSB mag daarbij niet achterblijven! Mede op verzoek van enkele schaaktrainers wordt daarom wederom een gratis demonstratieavond gegeven, waarbij ook geleerde lessen van het Schoolschaakplan Westland worden gedeeld.

Op deze HSB-site is eerder meer informatie gegeven over schoolaccounts en clubaccounts Chessity. Deelnemers worden verzocht zelf een laptop of tablet mee te nemen. De demonstratie wordt gegeven door Ard Dekker, coördinator Schoolschaakplan Westland en enige Chessity-ambassadeur binnen de HSB. Hij heeft in het Westland al de nodige ervaring met workshops aan 440 basisscholieren en het gebruik van Chessity op zeven basisscholen. Bovendien hebben Schaakmat en WSC sinds september een clubaccount Chessity. Voor de jeugdleiders van de HSB heeft Ard een eenmalig aanbod om voor € 5 een jaarabonnement Chessity krijgen om zo zelf ervaring op te kunnen doen.

Ard maakt de deelnemers graag deelgenoot van zijn positieve ervaringen. Vanwege het beperkt aantal plekken is aanmelding vooraf gewenst. Graag opgeven bij: Ard Dekker, aedekker55@gmail.com of 06-23928006.
Artikel aangelegd op: 01-01-2017
 
© 2018 Haagse Schaakbond
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.