Haagse Schaakbond

Home
Clubs
Agenda
Contact
Senioren
HSB
Competitie
Wedstrijden
Jeugd
Algemeen
Wedstrijden
Grand Prix
Inschrijven GP
NK12
Schaakles
PK HSB 2019
Algemeen
Groep A
Groep B
Deelnemers
Reglement
Kampioenen
Druiventoernooi
Algemeen
Nieuws (jeugd)
Demonstratie Chessity voor HSB op 1 juli in Naaldwijk
Geschreven door Ard Dekker   
10-06-2016
Naar aanleiding van de ALV van de HSB is op deze site 22 mei jl. meer informatie gegeven over schoolaccounts en clubaccounts van het nieuwe succesvolle schaaktrainingsprogramma Chessity.

Er is aangegeven dat bij voldoende belangstelling op een vrijdagavond in Naaldwijk een demonstratie kan worden gegeven. Er is inmiddels voldoende belangstelling voor een demonstratie Chessity die vrijdagavond 1 juli a.s. van 19.30-22.00 uur in Naaldwijk (bij Lohuis Lighting & Energy aan de Grote Woerdlaan 36d). Deelnemers worden verzocht zelf een laptop of tablet mee te nemen.

Eerder is in januari 2016 in Naaldwijk t.b.v. de HSB een demonstratie Chessity gegeven door Marcel Pruijt en Ard Dekker, co÷rdinator Schoolschaakplan Westland en enige Chessity-ambassadeur binnen de HSB. Hij heeft in het Westland  al de nodige ervaring met workshops aan 350-400 scholieren van de basisschool en het gebruik van Chessity op drie basisscholen. Hij maakt de deelnemers graag deelgenoot van zijn positieve ervaringen. De demonstratie wordt deze keer  door Ard gegeven. 

Vanwege het beperkt aantal plekken is aanmelding vooraf gewenst. Graag opgeven bij: Ard Dekker, ardd@kabelfoon.nl of 06-23928006. 
Artikel aangelegd op: 10-06-2016
 
© 2019 Haagse Schaakbond
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.