Haagse Schaakbond

Home
Clubs
Agenda
Contact
Senioren
HSB
Competitie
Wedstrijden
Jeugd
Algemeen
Wedstrijden
Grand Prix
Inschrijven GP
NK12
Schaakles
PK HSB 2019
Algemeen
Groep A
Groep B
Deelnemers
Reglement
Kampioenen
Druiventoernooi
Algemeen
Nieuws (jeugd)
De overeenkomst tussen een skir en een schaakster?
Geschreven door Frank Thoma   
15-11-2015
Of biologe, filmproducer, acteur, Singer-Songwriter  en Beauty-vlogster? Natuurlijk zijn er vele overeenkomsten te maken. Serieuze en ludieke.  Maar de belangrijkste grote gemene deler is dat zij allen genomineerd zijn voor de prestigieuze jongere van het jaar prijs 2015.

Elk jaar houdt jongerenkrant 7Days de Jongere van het Jaar-verkiezing. De kandidaten hebben n ding met elkaar gemeen: zij hebben iets bijzonders gedaan dit jaar. Zie hier en verbaas je vooral niet.

Schaakster Anna-Maja Kazarian mag zich scharen onder een mooi gezelschap. Jongeren die durf hebben, een missie, passie en een visie. Jonge mensen die tegenslagen weten te overwinnen en gaan voor waar ze voor staan. Onze Anna-Maja hoort zeker in dit rijtje thuis als Europees Kampioene. Natuurlijk vindt schakend Nederland dit ook en iedereen wordt gevraagd een stem uit te brengen. Dat kan hier: http://stemmenyandc.nl/sevendays/Jongere-van-het-Jaar-2015/

Het is eigenlijk geweldig dat  er tussen deze bijzondere kinderen een schaker (v) staat. Indien zij wordt uitverkozen kan dat weer een impuls beteken voor schakend Nederland, zowel  bij de jeugd als  bij op termijn de senioren. Wie wordt de sevendays-jongere-van-het-jaar? Voor ons geen vraag, maar een weet als  we allemaal onze stem uitbrengen. Direct doen dus. Van uitstel komt afstel.

Tot 23 november kun je stemmen. De winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdagavond 27 november, tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Escape in Amsterdam. Voor het eerst wordt naast de publieksprijs ook een juryprijs uitgereikt. De genomineerden hebben dus twee kansen op een Award! De avond wordt feestelijk afgesloten met een optreden van zangeres Dee, gevolgd door dj Nigel Lakefield en alle genomineerden.


Artikel aangelegd op: 15-11-2015
 
© 2019 Haagse Schaakbond
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.