Haagse Schaakbond

Home
Clubs
Agenda
Contact
Senioren
HSB
Competitie
Wedstrijden
Online
Jeugd
Algemeen
Wedstrijden
Grand Prix
NK12
Schaakles
Nieuws
Het feest gaat weer beginnen
Geschreven door Frank Thoma   
19-08-2015
Na een voor iedereen hopelijk mooie zomervakantie gaat de HSB-Grand Prix cyclus weer van start. Zoals gebruikelijk weer in de Kameleon. We kunnen nauwelijks wachten na de zomerpauze en gaan daarom deze eerste Grand Prix vroeg in het seizoen organiseren op zondag 6 september.  
Nieuw zal zijn dat de indeling van de groepen zal gebeuren op basis van de KNSB-jeugdrating. De jeugdcommissie verwacht hiermee de aantrekkingskracht van de toernooien aanmerkelijk te vergroten. Ook is het nu gemakkelijker de toernooiresultaten door te geven voor de ratingverwerking Vorig seizoen zijn er al vier GP-toernooien aangeleverd voor de KNSB-jeugdrating en hiermee gaan we zeker door. Speciaal hiervoor is Max Kanbier aangetrokken als ratingcommissaris. Ondersteund door de jeugdcommissie (André Wagner als Grand Prix coördinator en Jan-Pieter de Vries) zal hij hiervoor zorg gaan dragen. Ook de inschrijvingen lopen via hem (maxkanbier@gmail.com)
en wij willen jeugdleiders en deelnemers verzoeken bij inschrijving de juiste procedure te volgen. Graag voornaam, achternaam, vereniging en relatienummer vermelden als je geregistreerd lid bent van de KNSB. Dat geldt dus voor clubschakers en scholierenleden. Ben je dat niet dan is je geboortedatum vereist.

Dit alles vergemakkelijkt een vlotte indeling van de groepen en een daarmee ook een goed verloop van het toernooi. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt, dus wacht niet te lang als je bij dit eerste feestje wil zijn. De uitnodiging kunnen jullie hier vinden.

Namens de jeugdcommissie,
Frank ThomaArtikel aangelegd op: 19-08-2015
 
© 2021 Haagse Schaakbond
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.