Haagse Schaakbond

Home
Clubs
Agenda
Contact
Senioren
HSB
Competitie
Wedstrijden
Jeugd
Algemeen
Wedstrijden
Grand Prix
Inschrijven GP
NK12
Schaakles
PK HSB 2019
Algemeen
Groep A
Groep B
Deelnemers
Reglement
Kampioenen
Druiventoernooi
Algemeen
Nieuws (jeugd)
Info over jeugdtrainingen 2013-2014
Geschreven door Ruurd Kunnen   
19-08-2013
In het seizoen 2013-2014 zullen twee jeugdtrainingen worden gehouden, die beide door de HSB worden ondersteund.
De HSB organiseert in Den Haag een schaaktraining voor jeugdschakers van alle clubs, zowel gevorderden als beginners, en voor scholierenleden van de KNSB. De kosten bedragen € 90 per deelnemer. De eerste bijeenkomst is op zondag 13 oktober. Alle informatie over deze training is te vinden in de kalender.
In Voorburg organiseert de stichting ILANZ Schaakpromotie een schaaktraining voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor alle informatie over deze trainingen, zie Ilanz schaakpromotie.

De HSB geeft een financiële ondersteuning van € 25 aan deelnemers aan de ILANZ-training, als zij 18 jaar of jonger zijn en lid zijn van een schaakvereniging die is aangesloten bij de HSB of scholierenlid zijn van de KNSB. Deze subsidie kan bij de penningmeester van de HSB worden aangevraagd door de deelnemers of hun ouders, of namens hen door hun vereniging of de leiding van de training.

Het is mogelijk dat sommige jeugdspelers en hun ouders door de KNSB worden benaderd met informatie over de landelijke stertrainingen. Waarschijnlijk gaat het dan om een van bovengenoemde trainingen.

Artikel aangelegd op: 18-08-2013
 
© 2019 Haagse Schaakbond
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.